Cazare 2017-11-17T20:47:44+00:00

 

Rin Grand Hotel Bucharest este hotelul oficial al competitiei de dans sportiv The Grand Ball.

RIN Grand Hotel este situat în București, la mai puțin de 10 minute cu mașina de centrul orașului și în vecinătatea Lacului Văcărești. Hotelul oferă WiFi gratuit și un centru de spa mare, cu o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, o saună și diverse tratamente corporale.
Body Art Wellness Club, care include și o zonă de fitness complet echipată, este accesibil nonstop, la un cost suplimentar. Printre alte facilități se numără și un centru de afaceri, care oferă 25 de săli de conferințe dotate pentru orice tip de evenimente.
RIN Grand Hotel are camere cu ferestre mari, care se deschid, seif, TV LCD și minibar. Băile sunt prevăzute cu duș sau cadă și articole de toaletă de lux.
În cele 2 restaurante din hotel, oaspeții pot să aleagă dintr-o mare varietate de preparate internaționale delicioase. Barul din hol are program nonstop și oferă o selecție largă de băuturi și muzică live la pian.
Oaspeții beneficiază de parcare gratuită. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 23 km, iar serviciile de transfer sunt disponibile la un cost suplimentar.
Sector 4 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de parcurivizitare și plimbări în oraș.

50€ – Camera single
60€ – Camera dublă
contact: Rezervations.ringrand@rinhotels.ro cu specificare pentru THE GRAND BALL